2013. április 12., péntek
2013. április 5., péntek
2013. április 2., kedd
2013. január 29., kedd
SMS átverés
Információk az átverteknek:
A számot bérli:
Telekom New Media Szolgáltató Zrt
Másnéven: Telekom Média Holding Zrt
Másnéven: Telekom New Media Zrt
( Cg. 01-10-046367; székhely: 1222 Budapest,Nagytétényi út 29.; adószám: 14745199-2-43 )
90/619906:
A szám tulajdonosa: T-Mobile
A számot a T-Mobile-től bérli: Telekom New Media Zrt
A Telekom New Media Zrt-től a számot használja:
www.szerverpark.eu ( = www.smsaggregator.hu)
info@szerverpark.eu
Ügyfélszolgálat1:
+36 30 228-0477
Ügyfélszolgálat2:
+36 30 649-9247
Minden esetre itt a Telekom New Media ügyfélszolgálati száma is, de ők ettől a száltól már nagyon messze vannak:
06-1/371-48-20
http://hu.spam.wikia.com/wiki/Vita:ServerWorld_Hosting
>> Kiss János e.v.
Adószám: 60198538-2-37
Cím: 7030 Paks, Kölesdi út. 44.
Telefon1 (ez a fent megadott is, biztosan jó szám): +36 30 649-9247
Telefon2 (nem tudom, hogy él-e): +36 70 241-8923
FAX: +36 75/310-070
CIB Bank Zrt. számlaszám: 10701104-63531651-5*****
A számot bérli:
Telekom New Media Szolgáltató Zrt
Másnéven: Telekom Média Holding Zrt
Másnéven: Telekom New Media Zrt
( Cg. 01-10-046367; székhely: 1222 Budapest,Nagytétényi út 29.; adószám: 14745199-2-43 )
90/619906:
A szám tulajdonosa: T-Mobile
A számot a T-Mobile-től bérli: Telekom New Media Zrt
A Telekom New Media Zrt-től a számot használja:
www.szerverpark.eu ( = www.smsaggregator.hu)
info@szerverpark.eu
Ügyfélszolgálat1:
+36 30 228-0477
Ügyfélszolgálat2:
+36 30 649-9247
Minden esetre itt a Telekom New Media ügyfélszolgálati száma is, de ők ettől a száltól már nagyon messze vannak:
06-1/371-48-20
http://hu.spam.wikia.com/wiki/Vita:ServerWorld_Hosting
>> Kiss János e.v.
Adószám: 60198538-2-37
Cím: 7030 Paks, Kölesdi út. 44.
Telefon1 (ez a fent megadott is, biztosan jó szám): +36 30 649-9247
Telefon2 (nem tudom, hogy él-e): +36 70 241-8923
FAX: +36 75/310-070
CIB Bank Zrt. számlaszám: 10701104-63531651-5*****
2013. január 18., péntek
Spam áradat
Kedves Látogatók/Felhasználók!
Gondoljuk, hogy Ti is tapasztaltátok, hogy a napokban ismét érkeznek a mi nevünkben regisztrációra invitáló e-mailek.
Sajnos ezeknek sokan be is dőlnek, vannak olyanok is akik megkérdezik, hogy ezek tényleg mi vagyunk-e (és akkor még időben tudjuk őket figyelmeztetni, hogy NEM) és vannak akik már tudják, hogy azok nem mi vagyunk.
Gyakran a küldő ncore.cc-ként álcázza a linket, amit ha megnyitsz máshova vezet.
A mostani átverős oldalakról sikerült kideríteni, hogy ugyan azon személy gyártotta őket, ezt az ip címről derül ki: 77.67.33.105. Ha megnyitod akkor a bithumen jön be, ami nem is a bithumen, hanem csak ismét egy fake oldal.
Az oldalunk hivatalosan az ncore.cc és az ncore.nu -ról érhető el, kizárólag https előtaggal.
Idáig is nagyon sokat segítettek nekünk a bejelentgetésekkel, a ti munkátok árán, több, mint 100 oldalt jelez a böngészőtök bejelentett támadó webhelyként. Ezt köszönjük.
Sajnos a napokban jelentek meg újabb oldalak, a már említett IP címről, különböző webes elérési utakon.
Az alábbi lista tartalmazza a legújabb átverős oldalakat és arra kérünk Titeket, hogy jelentsétek be őket. A Megjegyzések részhez lehetőség szerint azt írjátok, hogy "Spam".
Nem muszáj az összest, de egy néhányat. Sok kicsi sokra megy.
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.hu
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.biz
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=encore-singin.ez.lv
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.ws
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=encore-free-reg.ez.lv
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore-torrent-signup.it.cx
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=encore-register.ez.lv
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.cc.biz.tm
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore-torrent.it.cx
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncoretorrent.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=regisztracio.ncore.na.tl
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore-reg.cc.biz.tm
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=s123.ncore.qc.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=s91.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=65.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=s12.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.torrent-site.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=s14.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.fr.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.site1.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=127.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncoreccsignup.us.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=11.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=reg1.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=encore-reg.ez.lv
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.fr.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=regisztracio1.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=site.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncorecc.bd.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.singin.us.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.openreg.us.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore-reg.bd.to
A legújabbak és az aktuálisak pedig mindig itt vannak közzétéve: https://ncore.cc/forum.php?action=comments&thread_id=11534
Előre is és továbbra köszönjük a munkátokat.
Gondoljuk, hogy Ti is tapasztaltátok, hogy a napokban ismét érkeznek a mi nevünkben regisztrációra invitáló e-mailek.
Sajnos ezeknek sokan be is dőlnek, vannak olyanok is akik megkérdezik, hogy ezek tényleg mi vagyunk-e (és akkor még időben tudjuk őket figyelmeztetni, hogy NEM) és vannak akik már tudják, hogy azok nem mi vagyunk.
Gyakran a küldő ncore.cc-ként álcázza a linket, amit ha megnyitsz máshova vezet.
A mostani átverős oldalakról sikerült kideríteni, hogy ugyan azon személy gyártotta őket, ezt az ip címről derül ki: 77.67.33.105. Ha megnyitod akkor a bithumen jön be, ami nem is a bithumen, hanem csak ismét egy fake oldal.
Az oldalunk hivatalosan az ncore.cc és az ncore.nu -ról érhető el, kizárólag https előtaggal.
Idáig is nagyon sokat segítettek nekünk a bejelentgetésekkel, a ti munkátok árán, több, mint 100 oldalt jelez a böngészőtök bejelentett támadó webhelyként. Ezt köszönjük.
Sajnos a napokban jelentek meg újabb oldalak, a már említett IP címről, különböző webes elérési utakon.
Az alábbi lista tartalmazza a legújabb átverős oldalakat és arra kérünk Titeket, hogy jelentsétek be őket. A Megjegyzések részhez lehetőség szerint azt írjátok, hogy "Spam".
Nem muszáj az összest, de egy néhányat. Sok kicsi sokra megy.
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.hu
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.biz
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=encore-singin.ez.lv
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.ws
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=encore-free-reg.ez.lv
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore-torrent-signup.it.cx
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=encore-register.ez.lv
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.cc.biz.tm
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore-torrent.it.cx
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncoretorrent.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=regisztracio.ncore.na.tl
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore-reg.cc.biz.tm
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=s123.ncore.qc.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=s91.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=65.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=s12.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.torrent-site.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=s14.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.fr.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.site1.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=127.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncoreccsignup.us.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=11.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=reg1.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=encore-reg.ez.lv
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.fr.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=regisztracio1.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=site.ncore.uk.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncorecc.bd.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.singin.us.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore.openreg.us.to
https://www.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncore-reg.bd.to
A legújabbak és az aktuálisak pedig mindig itt vannak közzétéve: https://ncore.cc/forum.php?action=comments&thread_id=11534
Előre is és továbbra köszönjük a munkátokat.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)
