2010. július 22., csütörtök

Meghívók árulása

Ismételten felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a meghívók árulása/cserélgetése TILOS!

Idézet a szabályzatból:

 •  Tilos a meghívó árusítása, cserélgetése, valamint az ezekre tett bármiféle kísérlet (külső oldalakon is!).
•  Egy személynek csak egy accountja (felhasználói neve) lehet, amennyiben többszörös regisztrációt észlelünk, az összes accountot töröljük.
•  Egy account (felhasználói név) csak egy valós személy által használható, amennyiben kiadod másnak, törölhetjük a regisztrációd!
•  Az account személyre szóló és át nem ruházható. Amennyiben ez mégis megtörténik, az az adott account törlésével jár.
 A fentiek megszegése azonnali törlést von maga után, és felhívjuk a figyelmet arra, hogy nem csak az eladót a VEVŐ accountját is töröljük. Az oldal nem kér pénzt a regisztrációért, ezért NE is adjatok érte pénzt. Nem tartozunk felelősséggel azért, ha valaki pénzt ad a meghívóért, a figyelmet felhívtuk a dologra... utólagos reklamációt NEM fogadunk el. Ezzel az (egyébként számunkra sem szimpatikus) intézkedéssel célunk a meghívók árulására tett próbálkozások visszaszorítása. Természetesen az oldalon belül kiemelt figyelmet fordítunk a szabály betartására, szinte kivétel nélkül minden regisztrációt ellenőrzünk.

SOHA NE adjatok pénzt nCore accountért/meghívóért!

Ezúton szeretnénk megkérni mindenkit, akinek lehetősége van moderálni meghívó árulással kapcsolatos hirdetést (fórum/oldal moderátorok, apróhirdetési oldalt üzemeltetők), tegye meg. Külön megkérnénk a torrenttel komolyabban foglalkozó oldalak/fórumok adminisztrátorait/moderátorait, hogy lépjenek fel a dolog ellen, ne hagyjuk, hogy a férgese elrontsa sok tízezer ember szórakozását! Kérünk mindenkit, NE engedjetek ki olyan hirdetéseket, melyekben torrent oldalakra árulnak meghívót!

30 megjegyzés:

  1. Ez mind nagyon szép.
    Viszont ha cserélés sem megengedett akkor szinte lehetetlen bekerülni úgy ha nincs bent már ismerős.
    Nekem lenne egy tanácsom, hogy könnyebb legyen bekerülni (aki csak szórakozásból akar bekerülni és nem figyel az arányára az ugyis hamar repül...). Egy adott napon véletlenszerű időpontokban kinyitni a regisztrációt és az első bizonyos számú ember aki regisztrál bekerül a többi nem, egy másik időpontban pedig újra lehet próbálni.
    Az időpontokat pedig sehová nem irnátok ki, így aki be akar kerülni és olvassa az oldalt na meg mázlija van akkor regisztálhat.
    Ez csak egy tipp, de szerintem egyszerűbb lenne olyan személyeknek bekerülni akinek nincs benn ismerőse.
    Persze aki csak elszórakozza a lehetőséget, az törölve lenne.

    VálaszTörlés
  2. Balázs, szerintem meg az azért nem lenne jó, mert akkor senki nem felelne értük, de viszont ha pl én meghívok valakit akkor tuti olyat hívok aki normális, ellenkező esetben ő repül és lehet hogy én is mert felelősséget vállaltam érte....

    meghívót cserélni pedig amúgy sincs értelme, mert mondj egy olyan magyar torrent oldalt amiért adna neked valaki egy meghívót ide...

    VálaszTörlés
  3. Szabad regisztráció SOHA NEM LESZ az oldalra ezt már el lett mondva !!!!

    VálaszTörlés
  4. másnak is van 503 Service Unavailable problémája?

    VálaszTörlés
  5. Ez az nCore... mindenkinek van bent ismerőse :) még neked is ;) csak nem tudom miért nem megy az oldal

    VálaszTörlés
  6. Ha valakinek az ismerőse bent van és van olyan kitartó, hogy összegyűjti a kellő pontokat, akkor baromira figyel arra, hogy kit hív meg, ugyanis a meghívó felel a meghívottért, aki pedig mindent belead, hogy ne szúrjon ki az ismerősével. Lehetetlen lenne bekerülni? Elég sok felhasználó van az Ncore-on, nekem kb 10 az ismerősöm is, szerintem ha körülnéznél és igazán akarnád meglenne az a meghívó!

    VálaszTörlés
  7. Balázsnak igaza van. Nektek is igazatok van. Tényleg nem jó ha valaki pénzért árulja a meghívókat, de a meghívó csere engedélyezése pl. egy jó lehetőség lenne. Balázs megolgása is jónak tűnik bár ezt nem lehet a végtelenségig játszani mert egy idő után ígyis-úgyis túlnépesedne az nCore: nem bírja a szerver, tracker stb.stb.stb. (tény, hogy a meghívást sem lehet sokáig csinálni.)
    Üdv: Dede

    VálaszTörlés
  8. Ha a staff úgy látja majd tesz annak érdekébe, hogy úgy emberek kerüljenek be. Még több emberhez még több erőforrás kell. A szerverek teljesítménye is véges.

    VálaszTörlés
  9. Ezen szabályzat alapján, az is bűnnek minősül, ha egyszerre 2 helyen van gépe az embernek, és mindkét helyen egyszerre futtat torrenteket, persze így különböző ip címekkel? Vagy mi a látszati különbség ez, és a kölcsönadott acc között?

    VálaszTörlés
  10. Annak azért örülök, hogy vannak akik részben egyetértenek velem.
    A nyitott regisztrációt egyébként nem állandóra gondoltam,hanem például valamilyen eseményeknél. Ilyen lehetne az nCore születésnapja, augusztus 20, karácsony stb.
    Egyébként minden ismerősőmet megkérdeztem, de volt aki azt se tudta milyen oldal az nCore. Volt aki viszont bentvolt, de igen hamar repült, mert az aránya nem nagyon érdekelte.

    Más:
    Van szerintem olyan oldal ami hasonló kaliberű, mint az nCore. ( ezzel a mondattal nem az nCore-t akarom fikázni vagy hasonló)

    Egyéb megjegyzés:
    Én például két másik nagyobb oldalra adnék meghívót egy Ncore meghívóért.

    VálaszTörlés
  11. Nem akarlak bántani de értelmes ember lehetsz ha ezt :

    Tilos a meghívó árusítása, cserélgetése, valamint az ezekre tett bármiféle kísérlet (külső oldalakon is!).

    ezt nem tudod fel fogni!

    VálaszTörlés
  12. Balázs 1-et mondj, ami hasonló vagy csak megközelíti az Nc-t!
    1-et! Kíváncsi lennék! :)

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok!
    Már k**va régóta be akarok kerülni ide most h nyitva van senkinek nincs tetves 500pontja,vagy már eladogatta másnak..én pl a maffiozon(online játék) látok hirdetéseket h ncore meghivó ha kell irj..én már majdnem vettem múltkor csak nem volt meg a kellő lóvém hozzá a játékban..én inkább azt mondom lejebb kéne vinni a pont/meghívó arányt,és nem kéne ez a limit hogy 30perc/xx user...
    Bár ha úgy veszzük bent vagy jobb oldalon pl diablo/beload akkor már minek több oldal,ami az egyiken az a másikon...ja és ha valakinek van meghívója irjon XD

    VálaszTörlés
  14. Szokott probléma lenni freemail-es regisztrációval? Egy haveromat hívtam meg de még nem érkezett meg neki. Pedig már 2 napja elküldtem a meghívót... Jó címet adtam meg és a spamat is megnézte de semmi

    VálaszTörlés
  15. A pont/meghívó aránnyal semmi baj nincs. Aki rendszeresen látogatja az oldalt, és használja is viszonylag gyorsan meg van. A freemail meg... Hát nem a legjobb mail szolgáltatás ez tény.

    Sanyesz: Ezt a szabályt mindenki felfogta és nem is cserélgetünk hanem próbálunk olyan megoldást találni ami mindenkinek jó. Az viszont tény hogy felelőtlen idióták nem kellenek az oldalra, de az aki esetleg nem felelőtlen idióta és nincs ismerőse aki bent van (vagy nem az ismerőse legjobb barátja és az ismerőse inkább egy olyannak küld meghívót akit 1 hónapon belül kiszórnak) annak nincs sok esélye bekerülni csak ha talál egy olyan embert aki cserél vagy árulja a meghívót. Ezesetben viszont meg van a rizikó hogy kiszórják és emiatt minden szempontból vesztett.

    VálaszTörlés
  16. Szokott freemail-al lenni próbáld meg vissza vonni és el küldeni még 1x.

    ajánlott email gmail!!!!

    VálaszTörlés
  17. Elolvastam a hozzászólásokat, szerintem: soha az életben nem is kell free reg, mert aki akar, az bejut úgyis valahogy. a meghívó/pont arány teljesen rendben van, és a félóránkénti meghívókat még lejjebb lehetne vinni.

    VálaszTörlés
  18. Nekem ott kezdődik hogy a meglévőbe nem tudok bejutni.. :(
    bejelentkezésnél kiirja hibás felhasználó név vagy jelszó. kérem a jelszó emlékeztetőt, írja: nincs a megadott mail az adatbázisukban...

    VálaszTörlés
  19. Nekem sajnos nincs ismerosom az oldalon... evekig a bithument hasznaltam, de most ugy tunik annak vege. :(

    Talan hulye es remenytelen kerdes, de megszanna valaki egy meghivoval? :)

    VálaszTörlés
  20. Az nC oldal lassú egy kicsit, soxor nem elérhető. Másoknak is?

    VálaszTörlés
  21. Nálam gyors és már rég nem találkoztam hibával.

    VálaszTörlés
  22. csá! csak azt szeretném jelezni, h baromi nehezen és lassan töltődik az oldal. már-már használhatatlan. plz csináljatok vmit, mert állandóan megszakad a kapcsolat...
    kösz

    VálaszTörlés
  23. Sziasztok!
    Szerintem az oldal nagyon jó, és ilyen szigorúnak is kell maradnia. Az egyetlen gond a feltöltésért járó 5 pont nagyon kevés. Vannak pl könyveim, magazinjaim, de 5 pontért nem fogom fél napig beszkennelgetni. Sokkal több egyedi anyag lenne fent, ha több pontot lehetne értük kapni.
    Üdv!

    VálaszTörlés
  24. én csak egy meghivot szeretnek. mar evek ota... nem nagyon van fent ismerosom. mas oldalakon tisztes felhasznalo vagyok rendes arannyal. ebbol a perspektivabol azert maskent tunik amikor azt irjatok, hogy ne lehessen meghivot venni. persze betartom a dolgot, nem akarok eleve csalas utjan bekerulni. viszont valaki akkor kuldhetne mar nekem egy meghivot:)

    VálaszTörlés
  25. Valaki ez elv kérdése hogy ki mit tesz meg 5 pontért... aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli...

    VálaszTörlés
  26. Régi a topic de aktuális.
    Ez egy nagyon kiélezett csata és nagyon nehéz igazságot tenni, hogy az korrekt maradjon az oldal aktuális és leendő felhasználóival szemben is. Nekem vegyesek az érzelmeim a meghívóeladásokat illetően. Azért lássuk be, nem mindenkinek van ismerőse az nc-n és a vásárláson kívül mennyi esély marad a bekerülésre vágyónak?
    Ha még a csere-bere is etikátlannal minősül, akkor kb semmi. Másrészt pedig magam is gusztustalan dolognak tartom az eladást, egyrészt mert kihasználja az eladó, hogy a másik mindenáron be akar jutni, valamint ahogy írtátok is, "feltételezhetően" ő sem fizetett érte (legalábbis nem az üzemeltetőknek).

    VálaszTörlés
  27. nCore...nagy cucc...más oldalakon ugyanaz fent van...pl Ztracker

    VálaszTörlés