2010. október 23., szombat

Karbantartás - Még nincs vége

Ezúton szeretném felhivni mindenki figyelmét hogy az oldalon végzett karbantartásoknak még nincs vége. Ha végzünk a dolgokkal, arról ha a főoldalon nem is, de itt mindenképp bejegyzés fog születni.

Az oldal jelenleg nem stabil, van olyan funkciója ami még nem működik. Az olyan dolgokat mint a meghivóküldés, jobb elhalasztani későbbi időpontra mikor minden visszaáll a rendes kerékvágásba.

5 megjegyzés:

  1. most ez az is jelentheti hogy ha vki most küldött meghívót, akkor veszett az egész?

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Köszönjük, hogy nagy erőkkel bevetve javítjátok az oldalt. Sajnálom azonban (és biztos mások nevében is beszélek), hogy már 3 napja nem működik az oldal illetve pillanatnyilag a tracker. Szomorúak vagyunk... :(

    VálaszTörlés
  3. Sunrise: Ha valaki nem képes megérteni hogy a dolgok a felhasználók érdekében történnek.. sajnos ezzel nem tudunk mit tenni.

    lproppi: A kiküldött meghivo felhasználásig visszavonható, és a pontok/meghivo is visszakerül(nek) a meghivo kiküldőjéhez.

    VálaszTörlés
  4. Köszi hogy így előre jelzitek hogy még lesz karban tartás és még nincsen vége a dolognak legalább nem tartotok minket bizonytalanságban.Ez remek staffra vall és hajrá fiúk csak így tovább nagyon jó az oldal maximálisan megvagyok elégedve vele és a munkátokkal is

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom Villa-hoz!
    Nagyon rendes dolog hogy jelzitek hogy karbantartás van/lesz.
    Amikor eltüntetek kétségbe estem hogy már megint a rendőrség variált be,de aztán itt a bloggeren irtátok hogy karbantartás folyik.
    Ez derék dolog.
    Csak így tovább és ezer köszönet a fáradozásotokért.
    Sunrise!!!!
    Érted és értem és értünk folyik a munka.
    3 napot kilehet birni,sőt még többet is ha ezáltal jobb és biztonságosabb lesz az oldal nem?

    Mégegyszer ezer köszönet a fáradhatatlan munkáért.
    Ncore a király!!!!

    VálaszTörlés